Profiel

Daadkracht, ontzorging en kwaliteit. Daar staan we voor.

Specialist in betonwapening

Geelhoed Betonwapening is een echte specialist binnen de betonwereld. Geelhoed levert al een halve eeuw uitsluitend kwaliteit en heeft ervaring met zeer gevarieerde betonwapeningsprojecten. Mede door onze ervaring kunnen wij vakkundig advies geven in elke situatie en voor de complexere vraagstukken. Wij zijn specialist in maatwerk en waarborgen de 'Hollandse kwaliteit', eveneens door altijd te voldoen aan alle eisen en normen. Wij bezitten het KOMO- en VCA-certificaat.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers

Bij Geelhoed staat de ontzorging van onze opdrachtgevers voorop. Wij stellen ons altijd flexibel op en gaan altijd probleemoplossend te werk. Wij kunnen dat doen, omdat wij alles in eigen huis hebben. Geelhoed heeft een eigen wapeningscentrale én een eigen werkvoorbereiding. Dit betekent dat wij het totale productieproces optimaal kunnen laten verlopen.

Innovatie in de praktijk

Innovatie in combinatie met daadkracht: dat heeft Geelhoed gebracht tot waar we nu staan. Wij denken altijd vooruit en gebruiken altijd de nieuwste technieken. Wij waren bijvoorbeeld één van de eerste bedrijven die met rolmatten en prefabelementen werkten. Wij kijken niet toe, maar denken vooruit!

Lange termijn samenwerkingen op basis van menswaardige en wendbare bouw

Bij Geelhoed geloven in we in intensieve en lange termijn samenwerkingen. Wie met ons samenwerkt merkt het al snel: Geelhoed is altijd een betrouwbare en enthousiaste partner! Wij doen niets lievers dan het bedenken en realiseren van de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers op basis van Vertrouwen, Veiligheid, Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Om dat te kunnen blijven doen investeren wij altijd in onze medewerkers: ons belangrijkste kapitaal. Onze medewerkers bieden wij volop de ruimte om te participeren binnen de bedrijfsvoering en bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden aan.

Gemakkelijk en snel naar:

Bel direct

Heeft u een vraag over onze organisatie, of over onze producten en diensten?

Mail direct

Stuur een e-mail naar Geelhoed. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.

Onze geschiedenis

Meer weten over onze geschiedenis? Wij vertellen u meer.