Geschiedenis

Altijd meegaan met de tijd, om de beste te blijven in ons vak.

Oprichting

In 1956 is Leen Geelhoed met zijn zwager ons wapeningsbedrijf begonnen. Na verloop van tijd trok de zwager van Leen zich terug, en raakte Leens broer Gilles betrokken bij de onderneming. In de jaren die daarop volgden moesten de broers vaak in Schouwen-Duiveland zijn. Ze gingen daar dan op de Solex heen, om daar dan de hele week in de kost te blijven. Doordat de broers de focus voortdurend op kwaliteit legden nam het aantal opdrachten toe. De groeiende klantenkring en de daadkrachtige mentaliteit van de broers zorgen er voor dat er steeds nieuwe stappen vooruit gezet werden.

Fabrieksmatig werken

1973 werd een mijlpaal voor het bedrijf. Er werd besloten om een loods te bouwen in 's-Heer Arendskerke. Dit bracht de mogelijkheid met zich mee om prefab wapening te gaan leveren. Het voordeel hiervan is dat men minder afhankelijk werd van goede weersomstandigheden, doordat er veel vooraf kon worden geproduceerd. Ook werden in die periode de eigenschappen van wapeningsijzer aangepast, zodat fabrieksmatig werken mogelijk werd. Zo werd het productieproces steeds verbeterd en zouden ze de focus steeds meer op het ontzorgen van onze opdrachtgevers leggen.

Bijzondere projecten

Door deze nieuwe stappen en mogelijkheden kon Geelhoed werken aan bijzondere projecten. Spraakmakende projecten waaraan Geelhoed onder andere meewerkten waren de Stormvloedkering en de Zeelandbrug. Bekijk hier alle projecten van Geelhoed.

Huidige generatie

De visie van Geelhoed is sinds de oprichting altijd onveranderd gebleven: wij hebben altijd gestaan voor kwaliteit en maatwerk. Wel is onze bedrijfsvoering gemoderniseerd door de huidige bedrijfsleiding. Wij verbeteren continu onze manier van werken, om zo kostenefficiënt te kunnen zijn voor onze klantrelaties.

Doordat wij onszelf blijven ontwikkelen en door altijd voor kwaliteit te gaan, hebben wij kunnen groeien tot een personeelsbestand van tientallen enthousiaste medewerkers.

Gemakkelijk en snel naar:

Bel direct

Heeft u een vraag over onze organisatie, of over onze producten en diensten?

Mail direct

Stuur een e-mail naar Geelhoed. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.

Bekijk onze producten

Meer weten over onze producten en diensten? Wij vertellen u alle informatie.